Metropolia Ammattikorkeakoulun saavutettavuusseloste Elävä osaamisportfolio -verkkojulkaisulle

Elävä osaamisportfolio -verkkojulkaisua koskee EU:n saavutettavuusdirektiivi sekä laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia. Tavoitteena on ihmisten yhdenvertaisuus digitaalisessa yhteiskunnassa ja yhdenmukaiset vaatimukset saavutettavuudelle.

Sivuston saavutettavuusstandardi on WCAG 2.1, AA-taso.

Verkkosivujen kehittämisessä on huomioitu saavutettavuusvaatimukset ja se on pyritty tekemään mahdollisimman toimivaksi kaikki käyttäjät huomioiden. Saavutettavuusselosteen tiedot perustuvat Metropolia Ammattikorkeakoulun asiantuntijan tekemään saavutettavuusarviointiin.

Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua https://elavaosaamisportfolio.metropolia.fi ja on laadittu 21.3.2022. Tämä verkkosivusto on julkaistu 22.3.2022. Verkkojulkaisuun ei päivitetä uutta sisältöä julkaisupäivän jälkeen.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Verkkojulkaisu täyttää saavutettavuusvaatimukset osittain. Verkkosivusto ei ole vielä kaikilta osin vaatimusten mukainen.

Ei-saavutettava sisältö

Havaittava: Videoissa ei ole kuvailutulkkauksia

Verkkojulkaisu sisältää kaksi upotettua videota. Ne ovat esimerkkejä videon ja digitarinan muodossa tehtävistä osaamisportfolioista ja hankkeeseen osallistuneiden tekemiä. Videot ovat tekstitettyjä, mutta niitä ei ole kuvailutulkattu.

  • 1.2.3 Kuvailutulkkaus tai mediavastine (tallennettu)

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme? Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi.

Voit antaa palautetta lähettämällä sähköpostia osoitteeseen julkaisut@metropolia.fi.

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon (avautuu uuteen ikkunaan). Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000